CHP İstanbul İl Başkanı Kaftancıoğlu ve arkadaşlarının yemeğine para cezası

Şişli Kaymakamlığı tarafından sosyal medyada Twitter üzerinden yapılan açıklamada, “Tespitler çerçevesinde yasak ihlallerinde bulunan iş yeri ve şahıslara 15 bin 900 lira idari yaptırım uygulanmıştır.” denildi. Sosyal medyada CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve arkadaşlarının bir restoranı iddialara göre açtırarak yemek yediklerinin fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılması üzerine büyük yankı uyandırmıştı. Olayın sosyal medyada paylaşılması üzerine harekete geçen Şişli Kaymakamlığı, yaptığı bir yazılı açıklama ile  CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile arkadaşlarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında müşteri kabul etmemesi gereken bir restoranda bulunduklarına dair görüntülerin tespit edilmesi…

Bugün MAGAZİN 

Şişli Kaymakamlığı tarafından sosyal medyada Twitter üzerinden yapılan açıklamada, “Tespitler çerçevesinde yasak ihlallerinde bulunan iş yeri ve şahıslara 15 bin 900 lira idari yaptırım uygulanmıştır.” denildi.

Sosyal medyada CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve arkadaşlarının bir restoranı iddialara göre açtırarak yemek yediklerinin fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılması üzerine büyük yankı uyandırmıştı.

Olayın sosyal medyada paylaşılması üzerine harekete geçen Şişli Kaymakamlığı, yaptığı bir yazılı açıklama ile  CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile arkadaşlarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında müşteri kabul etmemesi gereken bir restoranda bulunduklarına dair görüntülerin tespit edilmesi sonucu iş yeri ve kişilere 15 bin 900 lira idari yaptırım uygulandığını” bildirdi.

Şişli Kaymakamlığı tarafından sosyal medyada Twitter üzerinden bazı basın yayın organlarında CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile arkadaşlarının Kovid-19 tedbirleri kapsamında müşteri kabul etmemesi gereken bir lokantaya kabul edildiklerine dair haber ve görüntülerin yer aldığı aktarıldı.

ŞİŞLİ KAYMAKAMLIĞI’NIN TWİTTER PAYLAŞIMI

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda, içeriği itibarıyla Kovid-19 ile mücadele kapsamında alınan tedbirlere aykırılık teşkil eden bu görüntülerin dün Nişantaşı’ndaki bir restoranda çekildiğinin tespit edildiği belirtilen paylaşımda, “Yapılan bu tespitler çerçevesinde Kaymakamlığımızca yasak ihlallerinde bulunan iş yeri ve şahıslara toplam 15 bin 900 lira idari yaptırım uygulanmıştır.” bilgisi verildi.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Önerilen Haberler

Leave a Comment