Ferhat Göçer TikTok’ta yeni yetenekler arıyor

Popüler kısa video uygulaması TikTok, müzisyenlerin görünürlüğünü artırmak ve geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak için şarkıcı ve söz yazarı Ferhat Göçer iş birliğiyle yeni bir kampanya başlatıyor. Popüler kısa video uygulaması TikTok, müzisyenlerin görünürlüğünü artırmak ve geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak için şarkıcı ve söz yazarı Ferhat Göçer iş birliğiyle yeni bir kampanya başlatıyor. Platformun çıkaracağı albüm için resmi TikTok hesabından bir video paylaşan Göçer, kullanıcıları “Yıllarım Gitti” şarkısına düet yapmaya davet edecek. Yarın başlayacak kampanyada kullanıcılar, kendi yeteneklerini gösterecekleri düet videosunu #ferhatgöçerledüet etiketiyle paylaşacaklar. Kampanya sonunda paylaşılan düet videolarından seçilecek olan 10 kullanıcı bir albümde yer alacak.…

Bugün MAGAZİN 

Popüler kısa video uygulaması TikTok, müzisyenlerin görünürlüğünü artırmak ve geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak için şarkıcı ve söz yazarı Ferhat Göçer iş birliğiyle yeni bir kampanya başlatıyor.

Popüler kısa video uygulaması TikTok, müzisyenlerin görünürlüğünü artırmak ve geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak için şarkıcı ve söz yazarı Ferhat Göçer iş birliğiyle yeni bir kampanya başlatıyor.

Platformun çıkaracağı albüm için resmi TikTok hesabından bir video paylaşan Göçer, kullanıcıları “Yıllarım Gitti” şarkısına düet yapmaya davet edecek. Yarın başlayacak kampanyada kullanıcılar, kendi yeteneklerini gösterecekleri düet videosunu #ferhatgöçerledüet etiketiyle paylaşacaklar. Kampanya sonunda paylaşılan düet videolarından seçilecek olan 10 kullanıcı bir albümde yer alacak. Etkinlik 31 Ocak’a kadar sürecek ve sonuçlar 2 Şubat tarihinde açıklanacak.

Müzik teması, kullanıcılara yeteneklerini ve yaratıcılıklarını sergilemeleri için yeni fırsatlar sunmaya devam eden TikTok’ta çok önemli bir rol oynuyor. Platform, geçtiğimiz yıl Aralık ayında düzenlenen bir yarışmayla gelecek vadeden içerik üreticilerine hayallerini gerçekleştirme şansı vermek için Avrupa Müzik’le de “Parlayan Yıldızlar” adıyla bir iş birliği yaptı.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Önerilen Haberler

Leave a Comment