Festival özel bölümünün konuk oyuncusu Dame Harriet Walter

Chris Noth’un yeniden Jack Robertson rolünü üstlendiği festival özel bölümünün konuk oyuncusu Dame Harriet Walter. Onüçüncü Doktor ve ekibi, 2021 yılını BBC First’te Yılbaşı gününde yayınlanacak olan ‘Daleklerin Devrimi’ başlıklı, aksiyon dolu muhteşem bir bölümle başlatacak. Dr. Who’nun bu özel bölümünde Kaptan Jack Harkness rolüyle John Barrowman MBE ve gözden düşmüş Jack Robertson olarak geri dönecek olan Chris Noth ile birlikte heyecan verici oyuncular yer alıyor. Chris Noth daha önce dizinin on birinci sezonundaki ‘Birleşik Krallık’ta Arachnids’ bölümünde yer almıştı. Sahne ve ekran yıldızı Dame Harriet Walter ve kısa süre…

Bugün KÜLTÜR SANAT 

Chris Noth’un yeniden Jack Robertson rolünü üstlendiği festival özel bölümünün konuk oyuncusu Dame Harriet Walter.

Onüçüncü Doktor ve ekibi, 2021 yılını BBC First’te Yılbaşı gününde yayınlanacak olan ‘Daleklerin Devrimi’ başlıklı, aksiyon dolu muhteşem bir bölümle başlatacak.

Dr. Who’nun bu özel bölümünde Kaptan Jack Harkness rolüyle John Barrowman MBE ve gözden düşmüş Jack Robertson olarak geri dönecek olan Chris Noth ile birlikte heyecan verici oyuncular yer alıyor.

Chris Noth daha önce dizinin on birinci sezonundaki ‘Birleşik Krallık’ta Arachnids’ bölümünde yer almıştı. Sahne ve ekran yıldızı Dame Harriet Walter ve kısa süre önce Christine Keeler’ın Davası’nda rol alan televizyon yıldızı Nathan Stewart-Jarrett da bu özel bölümle ilk kez Dr. Who’ya dahil olacak.

Onüçüncü doktoru, en son Doktor’un kaderinin sonsuz bir hapishanede kilitlendikten sonra dengede asılı kaldığı 12. sezon finalinde görmüştük. ‘Daleklerin Devrimi’nde, Doktor’un en yakın arkadaşları Yaz (Mandip Gill), Ryan (Tosin Cole) ve Graham (Bradley Walsh) hayatlarını onsuz idame ettirmek zorunda kalıyorlar.

Ancak kısa süre sonra Doktor’un en büyük düşmanlarından biri olan Daleklerin de dahil olduğu rahatsız edici bir plan ortaya koyuyorlar. Doktor olmadan Daleklerle nasıl savaşabilirsiniz ki? Kaptan Jack’in yardımına rağmen, ekip şimdiye kadarki en korkutucu zorluklarından biriyle yüzleşecek…

Özel bölümle ilgili değerlendirmelerde bulunan yapımcı Chris Chibnall şunları söyledi: “Bu yılki Doctor Who Festival Özel Bölümü olağanüstü yetenekli oyuncularla dolu. Başka nerede bir İngiliz Kraliyet Ailesi oyunculuk üyesini, dünyaca ünlü bir ABD sinema yıldızını, uluslararası bir sahne ve ekran yıldızını ve Britanya’nın en ateşli genç oyuncularından birini sadece konuk oyuncu kadrosunda bulabilirsiniz ki! Bu isimleri bir de Jodie Whittaker, Bradley Walsh, Mandip Gill ve Tosin Cole ve Dalekler! Daleklerden bahsetmiş miydim!) ile bir araya getirin… Gerçek bir yetenek patlaması ve söz veriyorum bu bölümde bir şeyler patlayacak!”

Doctor Who – Dalek’lerin Devrimi, 1 Ocak Cuma günü yerel saat ile 22:05’te BBC First kanalında ekranlara gelecek.

BBC Studios Hakkında

Kalbinde cesur İngiliz yaratıcılığını taşıyan küresel bir içerik şirketi olan BBC Studios, BBC Group’un ticari bir yan kuruluşudur. Bir fikri düşünceden ekrana ve ötesine sorunsuz bir şekilde aktaran faaliyetleri, içerik finansmanı, içerik geliştirme, prodüksiyon, satış, markalı hizmetler ve hem kendi yapımları hem de programları hem de yüksek kaliteli Birleşik Krallık bağımsız kuruluşları tarafından yapılan formatlardaki içerikleri kapsayan faaliyetleri içermektedir.

İşletme tarafından hazırlanan ödüllü İngiliz programları, SCD / Yıldızlarla Dans, Top Gear, Doctor Who ve Bluey gibi markalarla geniş bir tür ve uzmanlık yelpazesinde uluslararası alanda tanınmaktadır.

BBC Studios, Birleşik Krallık’ta on prodüksiyon üssü ve dünyanın dört bir yanındaki dokuz ülkede prodüksiyon üsleri veya ortaklıkları dahil olmak üzere küresel olarak 22 pazarda ofise sahiptir. Normalde hem BBC hem de Apple, Amazon ve China Mobile gibi üçüncü taraflar için yılda yaklaşık 2500 saat içerik üreten şirket, dünya çapında İngiliz yaratıcılığının şampiyonudur.

Aynı zamanda hisse senedi ortaklıkları, içerik yatırımı ve program başlıkları için uluslararası dağıtım yoluyla Birleşik Krallık’ın bağımsız sektörü için kararlı bir ortaktır. BBC Studios, BBC’ye program yapımı için hem nakit temettü hem de fon sağlamakta, lisans ücretlerini desteklemekte ve İngiltere’deki izleyiciler için programlar geliştirmektedir.

Doctor Who Hakkında

56 yıla yayılan ve 100’ün üzerinde ödül kazanan dünyanın en uzun soluklu aksiyon macera televizyon dizilerinden biri. Bu özetin özü İngiliz şovu, sosyal platformlarda / kanallarda 9,6 milyon hayran ve yalnızca geçen yıl YouTube’da 100 milyon video görüntülemesiyle dünya çapında büyük bir takipçi kitlesine sahip. Guinness Dünya Rekorları tarafından dünyanın en uzun soluklu bilim kurgu dizisi olarak onurlandırıldı. Doctor Who, son on bir

yılda satılan dört buçuk milyondan fazla Sonic Tornavida, 2005’ten bu yana satılan 13 milyondan fazla aksiyon figürü, dünya çapında satılan 19 milyondan fazla DVD ve canlı etkinlikler için satılan bir milyondan fazla bilet ile tüketici ürünleri ve canlı eğlence de kanıtlanmış bir geçmişe sahiptir. Doctor Who logosu ve amblemi © 2018 ve TM BBC. BBC Studios tarafından lisanslanmıştır

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Önerilen Haberler

Leave a Comment