Galatasaray’da çalkantılı günler devam ediyor

Galatasaray’da sular durulmuyor… Ara transfer döneminin başlamasının hemen ardından Galatasaray’da çalkantılı bir süreç başlamasının ardından sular durulmak bilmiyor. Fatih Terim’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bugün derin bir yalnızlık hissettim. Ben kişilere, gruplara değil Galatasaray sözüm var. Zaten Mayıs’ta hem sözüm, hem kontratım bitiyor” ifadelerini kullanması taraftara Fatih Terim’in veda edeceği izlenimi uyandırması sonucu Galatasaray taraftarı ayaklandı. Sosyal medyada yüzbinlerce Galatasaray taraftarı yönetime tepki göstererek istifa çağrısında bulunurken teknik direktörleri Fatih Terim’i destekleyen mesajlar atarken dün akşam saatlerinde Twitter’da“TekHizmetİstifa” etiketiyle binlerce mesaj paylaşıldı. Sosyal medyada yapılan bu paylaşımların ardından Galatasaray …

Bugün MAGAZİN 

Galatasaray’da sular durulmuyor…

Ara transfer döneminin başlamasının hemen ardından Galatasaray’da çalkantılı bir süreç başlamasının ardından sular durulmak bilmiyor.

Fatih Terim’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Bugün derin bir yalnızlık hissettim. Ben kişilere, gruplara değil Galatasaray sözüm var. Zaten Mayıs’ta hem sözüm, hem kontratım bitiyor” ifadelerini kullanması taraftara Fatih Terim’in veda edeceği izlenimi uyandırması sonucu Galatasaray taraftarı ayaklandı.

Sosyal medyada yüzbinlerce Galatasaray taraftarı yönetime tepki göstererek istifa çağrısında bulunurken teknik direktörleri Fatih Terim’i destekleyen mesajlar atarken dün akşam saatlerinde Twitter’da“TekHizmetİstifa” etiketiyle binlerce mesaj paylaşıldı.

Sosyal medyada yapılan bu paylaşımların ardından Galatasaray  kulübünün Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı. Yapılan paylaşımda “Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, 14 Ocak 2021 Perşembe günü (yarın) saat 14.00’te AA, DHA ve İHA muhabirlerinin @GSTV’de katılacağı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunacaktır” denilmesi gözleri Mustafa Cengiz’e çevirdi.

Öte yandan Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz, Kulüpler Birliği ile TFF arasındaki toplantının ardından Fatih Terim’in dünkü açıklamalarının sorulması üzerine kısa bir açıklama yaptı. Haber Global muhabirinin sorusunu yanıtlayan Cengiz, “Fatih Terim bizim önemli bir değerimiz. Fatih hocamızla yola devam ediyoruz” demekle yetindi.

Galatasaraylı yüzlerce taraftar Fatih Terim’e destek vermek için evinin önünde toplandı ve “İmparator Fatih Terim” tezahüratında bulundu.

 

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Önerilen Haberler

Leave a Comment