Gazeteci Candaş 19 yıllık bir deneyime sahip, mesleğine aşık

Gülcan Pandora- İSTANBUL Medya sektörü denince akla ilk gelen isim o! Adeta bu sektör için yaratılmış farklı, kendine has çalışma stiline sahip, özel bir zekâ… İstanbul Basın ve Medya sektörüne gazetecilikle ilk adımını atan Serkan Candaş 19 yıllık bir deneyime sahip, mesleğine aşık, sektöre atıldığı günden bugüne değin çalışma hayatında doğru haber anlayışı, objektif bakış açısıyla, dikkat çeken ve özgün fikirleri ile sektöre yön vermekte olan başarılı bir gazeteci. Profesyonel çalışma şekliyle medya sektörüne farklı bir soluk getirmiş olan Candaş, gazeteciliğinin yanı sıra PR & Basın Danışmanlığı da yapmakta. Eş…

Bugün GÜNDEM KÜLTÜR SANAT MAGAZİN YAŞAM 

Gülcan Pandora- İSTANBUL

Medya sektörü denince akla ilk gelen isim o! Adeta bu sektör için yaratılmış farklı, kendine has çalışma stiline sahip, özel bir zekâ…

İstanbul Basın ve Medya sektörüne gazetecilikle ilk adımını atan Serkan Candaş 19 yıllık bir deneyime sahip, mesleğine aşık, sektöre atıldığı günden bugüne değin çalışma hayatında doğru haber anlayışı, objektif bakış açısıyla, dikkat çeken ve özgün fikirleri ile sektöre yön vermekte olan başarılı bir gazeteci. Profesyonel çalışma şekliyle medya sektörüne farklı bir soluk getirmiş olan Candaş, gazeteciliğinin yanı sıra PR & Basın Danışmanlığı da yapmakta.

Eş zamanlı olarak birçok haber sitesi ve gazetenin genel yayın yönetmenliğini başarı ve titizlikle icra eden Candaş, konusunda etkin ve nitelikli hizmet vermesi ile dikkat çekmekte. Hedeflerinin arasında özellikle sektöre yenilikler katmak, doğru habercilikten sapmadan mesleğini daha ileriye taşımak için dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürmekte.

39 yaşında, 13 ödül!
Neredeyse gazeteciliğe başladığı ilk yıllardan itibaren adından söz ettirerek ülkemizde düzenlenen Engelli dostlarımız ve sokak hayvanları için gerçekleştirdiği projeler, Yardım konserleri ve sektördeki üstün başarısı ile başta Cumhurbaşkanlığı olmak üzere birçok devlet kurumu, vakıf, özel sektör ve dernekler tarafından ödüllere ve plaketlere layık görüldü.

Adeta bu sektör için yaratıldığına inanan Serkan Candaş başarısının sırrını şu cümlelerle ifade ediyor; “Başarı için çok çalışmak, çok okumak, kendini geliştirmek, çağa ve teknolojiye ayak uydurmak gerekir ve ayrıca sanatçılara, iş insanlarına, firmalara ve kurumlara tavsiyem; PR & Basın Danışmanlığı uzmanlık işidir ve başarılı olabilmek için en iyi uzmanla çalışmak gerekir.”

Önerilen Haberler

Leave a Comment