Ünlü rapçi Tepki’nin yeni albümü ‘Şehir Efsanesi’ düm dijital platformlarda

SERKAN CANDAŞ-İSTANBUL Rapçi Tepki’den ‘Şehir Efsanesi’, Ünlü rapçi Tepki’nin yeni albümü ‘Şehir Efsanesi’ düm dijital platformlarda… Ünlü rapçi Tepki, dinleyenlerine uzun süre önce haberini verdiği kendi ismi ile özdeşleşmiş “Şehir Efsanesi” albümü Avrupa Müzik etiketi ile tüm dijital platformlarda yerini aldı. Albümün tüm prodüksiyon ve aranje işlemlerinde son dönemin isminden sıkça söz ettiren başarılı prodüktörleri, Arem Özgüç ve Arman Aydın imzası bulunmakta. Mix aşamasında Utku Ünsal ve mastering aşamasında ise Emre Kıral isimlerini görüyoruz. ‘Şehir Efsanesi’ albümü, platin plak ödüllü prodüktörler Arem Özgüç ve Arman Aydın’ın da ilk rap albüm…

Bugün GÜNDEM KÜLTÜR SANAT MAGAZİN 

SERKAN CANDAŞ-İSTANBUL

Rapçi Tepki’den ‘Şehir Efsanesi’, Ünlü rapçi Tepki’nin yeni albümü ‘Şehir Efsanesi’ düm dijital platformlarda…

Ünlü rapçi Tepki, dinleyenlerine uzun süre önce haberini verdiği kendi ismi ile özdeşleşmiş “Şehir Efsanesi” albümü Avrupa Müzik etiketi ile tüm dijital platformlarda yerini aldı. Albümün tüm prodüksiyon ve aranje işlemlerinde son dönemin isminden sıkça söz ettiren başarılı prodüktörleri, Arem Özgüç ve Arman Aydın imzası bulunmakta. Mix aşamasında Utku Ünsal ve mastering aşamasında ise Emre Kıral isimlerini görüyoruz.

‘Şehir Efsanesi’ albümü, platin plak ödüllü prodüktörler Arem Özgüç ve Arman Aydın’ın da ilk rap albüm çalışması oldu.

“Şehir Efsanesi” albümünün çıkış videosu ise “Menekşe” isimli şarkıya çekildi. 90’lar konsepti ile bizlere farklı bir video klip izleme deneyimi sunan video Asya Köksalözkan yönetmenliğinde hayat buldu.

Tracklist Şehir Efsanesi
İcraat
Menekşe ft. Arem Özgüç, Arman Aydın
Üzgünüm Anne
Bugünüm Yok Yarınım Yok Sık
Soygun
Lambalar Ve Kelebek Kurşun Gibi
Vicdan
Denedim (2021)

Önerilen Haberler

Leave a Comment