Halfeti belediye başkanı Şeref Albayrak mahalle gezilerine aralıksız devam ediyor.

Belediye başkanı olduğu günden beri Halfeti halkının yanında olan 7 den 70 e bütün vatandaşlar tarafından sevilen yağmur çamur hastalık dinlemeden ilçenin en ücra noktasına kadar giderek vatandaşların dertlerini dinleyip çözümler üreten Halfeti belediye başkanı Şeref Albayrak mahalle gezilerini sürdürüyor. İlçenin kırsal Mahallesi Salmanlı Mahallesini iftar öncesi giderek ev ziyaretini gerçekleştiren Albayrak ev halkının istek ve taleplerini dinledi. Ramazan ayı boyunca kırsal mahalle ziyaretlerine devam edeceğini söyleyen Albayrak yanında getirdiği oyuncakları çocuklara dağıttı.

YAŞAM 

Belediye başkanı olduğu günden beri Halfeti halkının yanında olan 7 den 70 e bütün vatandaşlar tarafından sevilen yağmur çamur hastalık dinlemeden ilçenin en ücra noktasına kadar giderek vatandaşların dertlerini dinleyip çözümler üreten Halfeti belediye başkanı Şeref Albayrak mahalle gezilerini sürdürüyor.
İlçenin kırsal Mahallesi Salmanlı Mahallesini iftar öncesi giderek ev ziyaretini gerçekleştiren Albayrak ev halkının istek ve taleplerini dinledi.
Ramazan ayı boyunca kırsal mahalle ziyaretlerine devam edeceğini söyleyen Albayrak yanında getirdiği oyuncakları çocuklara dağıttı.

Önerilen Haberler

Leave a Comment