Hüseyin Kıran dan 19 Mayıs Mesajı

KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Ltd. Şirketi Yönetim kurulu başkanı Hüseyin Kıran 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor  Bayramını kutlayarak açıklamada bulundu. Hayırsever iş adamı Hüseyin Kıran: “Karakteri özgürlük ve bağımsızlık olan bir milletin, kurtuluşa attığı ilk adımın 102. yılını, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’mızı kutluyor, bağımsızlık mücadelemizin mimarı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyorum”dedi Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti’ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

YAŞAM 

KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Ltd. Şirketi Yönetim kurulu başkanı Hüseyin Kıran 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor  Bayramını kutlayarak açıklamada bulundu.

Hayırsever iş adamı Hüseyin Kıran:

“Karakteri özgürlük ve bağımsızlık olan bir milletin, kurtuluşa attığı ilk adımın 102. yılını, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’mızı kutluyor, bağımsızlık mücadelemizin mimarı olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygıyla anıyorum”dedi

Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyeti’ni, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir.

Önerilen Haberler

Leave a Comment