Hüseyin Kıran,dan Alan el değil veren el olalım halka 

Gaziantep’in önde gelen iş adamlarından Hüseyin Kıran, Şehitkamil ilçesinde bağımsız belediye başkan adayı olarak kararını açıkladı. Garibin ve ezilenlerin yanında durarak sergilediği dik duruşuyla tanınan Kıran, Gaziantep’in vatandaşlarının gönüllerinde taht kurmuş bir işadamı olarak biliniyor. Tecrübeli siyasetçi kimliğiyle ön plana çıkan Hüseyin Kıran, kutsal hizmet yolunda Gaziantep Şehitkamil ilçesine hizmetkar olarak adaylığını koymuştur. Girişimci ruhu ve toplumla iç içe olma çabasıyla bilinen Kıran, gelecekte ilçesine yönelik kapsamlı projelerle halkın karşısına çıkmayı hedefliyor. Hüseyin Kıran’ın adaylığı, Gaziantep’in yerel siyasetine yeni bir dinamizm getirirken, iş dünyasından gelen tecrübesiyle de dikkat çekiyor. Şehitkamil…

Aday Belediye Başkanı Gaziantep Hüseyin Kıran 

Gaziantep’in önde gelen iş adamlarından Hüseyin Kıran, Şehitkamil ilçesinde bağımsız belediye başkan adayı olarak kararını açıkladı. Garibin ve ezilenlerin yanında durarak sergilediği dik duruşuyla tanınan Kıran, Gaziantep’in vatandaşlarının gönüllerinde taht kurmuş bir işadamı olarak biliniyor.

Tecrübeli siyasetçi kimliğiyle ön plana çıkan Hüseyin Kıran, kutsal hizmet yolunda Gaziantep Şehitkamil ilçesine hizmetkar olarak adaylığını koymuştur. Girişimci ruhu ve toplumla iç içe olma çabasıyla bilinen Kıran, gelecekte ilçesine yönelik kapsamlı projelerle halkın karşısına çıkmayı hedefliyor.

Hüseyin Kıran’ın adaylığı, Gaziantep’in yerel siyasetine yeni bir dinamizm getirirken, iş dünyasından gelen tecrübesiyle de dikkat çekiyor. Şehitkamil ilçesinin kalkınması ve vatandaşların beklentilerine cevap verilmesi adına önemli bir adaylık olan Hüseyin Kıran, Gaziantep’in siyasi sahnesinde iddialı bir isim olarak öne çıkıyor.

Kaynak Hüseyin Bozkurt

Önerilen Haberler

Leave a Comment