İş Kıran dan  Deprem zede öğrencilere kırtasiye ve Çanta hediye

KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci Hayırsever İş insanı Hüseyin Kıran eğitim gören öğrencilere destek verdi.6 Şubat Depreminde ağır hasar alan Birecik te 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında, İş İnsanı Hüseyin Kıran tarafından Öğrencilere Kırtasiye ve Çanta yardımında bulundu. . İlkokul birinci sınıf ve ortaöğretim beşinci sınıf öğrencilerine içerisinde; defter, kalem, silgi, boya seti, çanta, sözlük, cetvel, kalemlik gibi her türlü kırtasiye malzemesinin bulunduğu eğitim setleri   öğrencilere dağıtan iş insanı Kıran amacının  ihtiyaç sahibi öğrencilerin okula adaptasyonunu kolaylaştırmak  ve eğitimde maddi engelleri bir nebze olsun…

Birecik Deprem EĞİTİM Etkinlik GÜNDEM Güneydoğu Hüseyin Kıran KÜLTÜR SANAT Öğrenci YAŞAM 

KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci Hayırsever İş insanı Hüseyin Kıran eğitim gören öğrencilere destek verdi.6 Şubat Depreminde ağır hasar alan Birecik te 2024-2025 Eğitim Öğretim yılında, İş İnsanı Hüseyin Kıran tarafından Öğrencilere Kırtasiye ve Çanta yardımında bulundu.

. İlkokul birinci sınıf ve ortaöğretim beşinci sınıf öğrencilerine içerisinde; defter, kalem, silgi, boya seti, çanta, sözlük, cetvel, kalemlik gibi her türlü kırtasiye malzemesinin bulunduğu eğitim setleri   öğrencilere dağıtan iş insanı Kıran amacının  ihtiyaç sahibi öğrencilerin okula adaptasyonunu kolaylaştırmak  ve eğitimde maddi engelleri bir nebze olsun azaltmak olduğunu  ifade  etti. Kıran yeni eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını dileyerek, “En önemli yatırım insana ve eğitime yapılan yatırımdır bizlerde karınca kararınca öğrencilerimize elimizden geldiği kadar  yardımcı olmaya  çalıştık  Kıran biz KRN Group olarak Eğitim ve öğretime gücümüzün olduğu kadar okullarımıza  öğrenci kardeşlerimize destek olmaya devam edeceğiz  çünkü öğrenciler bizim geleceklerimizdir dedi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment