KARAKÖPRÜ BELEDİYESİ ASFALT YAMA ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi bünyesine kattığı asfalt yama aracıyla ilçedeki asfalt yollarda deforme olmuş yerlerde onarım ve bakım çalışması yaparak yolları yeniliyor   Karaköprü Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek asfalt yama çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü hizmet araçları filosuna yeni katılan asfalt yama aracıyla ve oluşturulan ekiple birlikte ilçedeki deforme olmuş asfalt yollarda bakım ve onarım yapılarak yollar yenileniyor.   Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Akbayır mahallesinde yapılan asfalt yama çalışmalarını incelerken, yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.   Başkan Baydilli ilçeye daha iyi hizmet etmek, vatandaşlara daha…

Bugün EĞİTİM EKONOMİ GÜNDEM SİYASET YAŞAM 

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA

Şanlıurfa Karaköprü Belediyesi bünyesine kattığı asfalt yama aracıyla ilçedeki asfalt yollarda deforme olmuş yerlerde onarım ve bakım çalışması yaparak yolları yeniliyor

 

Karaköprü Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek asfalt yama çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğü hizmet araçları filosuna yeni katılan asfalt yama aracıyla ve oluşturulan ekiple birlikte ilçedeki deforme olmuş asfalt yollarda bakım ve onarım yapılarak yollar yenileniyor.

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Akbayır mahallesinde yapılan asfalt yama çalışmalarını incelerken, yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

 

Başkan Baydilli ilçeye daha iyi hizmet etmek, vatandaşlara daha güzel yollar sunmak adına araç bünyelerine asfalt yama aracını kattıklarını ifade ederek, “Artık ilçemizdeki asfalt yollarda da yama çalışması yapıp bu yolları da vatandaşlarımızın araçlarıyla geçerken sıkıntı yaşamaması için onarıyoruz. Biz ilçemizin hak ettiği yerlere gelmesi için her anlamda çalışmaya devam edeceğiz. Yoğun bir tempoyla çalışan fen işleri personelimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri asfalt yama çalışmalarını program dahilinde tüm mahallelerdeki asfalt yollarda gerçekleştirmeye devam edecek.

Önerilen Haberler

Leave a Comment