Losso Spa Merkezi Hizmete Açıldı

Nizip’in yeni birinci sınıf spa merkezi ve güzellik salonu açıldı! Bay ve bayanlar için ayrı ayrı tasarlanmış alanlarımızda, stresten uzaklaşmanız ve kendinizi şımartmanız için sizi bekliyoruz. Profesyonel ekibimizle hizmet vermeye başladık, size en iyi deneyimi sunmak için buradayız. Ailece rahat bir ortamda huzurlu anların tadını çıkarmak için hemen rezervasyon yapın! Jakuzi, yüz maskesi, cilt bakımı, sir ağda, kaş-bıyık, lazer epilasyon, cilt bakımı, protez tırnak, ipek kirpik ve güzellik adına birçok hizmetin olacağı Lusso Spa Güzellik Merkezi Nizip ilçesi Mevlana Mahallesi Mahallesi Cenk Sokak ( Zişan Apt.) No:1’de hizmete başladı. Son…

SAĞLIK YAŞAM 

Nizip’in yeni birinci sınıf spa merkezi ve güzellik salonu açıldı! Bay ve bayanlar için ayrı ayrı tasarlanmış alanlarımızda, stresten uzaklaşmanız ve kendinizi şımartmanız için sizi bekliyoruz.

Profesyonel ekibimizle hizmet vermeye başladık, size en iyi deneyimi sunmak için buradayız. Ailece rahat bir ortamda huzurlu anların tadını çıkarmak için hemen rezervasyon yapın!

Jakuzi, yüz maskesi, cilt bakımı, sir ağda, kaş-bıyık, lazer epilasyon, cilt bakımı, protez tırnak, ipek kirpik ve güzellik adına birçok hizmetin olacağı Lusso Spa Güzellik Merkezi Nizip ilçesi Mevlana Mahallesi Mahallesi Cenk Sokak ( Zişan Apt.) No:1’de hizmete başladı.

Son derece modern ve hijyenik bir ortamda müşterilerini ağırlayacak olan Lusso Spa Merkezi Bay-Bayan Masaj Salonu müşterilerini bekliyor.

Önerilen Haberler

Leave a Comment