Mesajla Fizik Tedavi Uzmanı Suriyeli Ahmet Ubeydo, Önce Sağlık

Mesajla Fizik Tedavi Uzmanı Suriyeli Ahmet Ubeydo, 15 Yaşından İtibaren Rahmetli Dedem Muhammet Ubeydo yanında yetişerek bu günlere kadar Profesyonel Olarak yapmış olduğu, Bel Fıtığı, Çıkık, Hacamat, Bel Fıtığı Mesajı. Böcük ve Göbek v. b yapmış olduğu tedaviler hakkında açıklamalarda bulundu. Mesajla Fizik Tedavi Uzmanı Suriyeli Ahmet Ubeydo, işlerimi severek yapıyorum, Hacamat Sülük tedavisi ve hastalarıma uyguluyorum, aynı zaman da bel fıtığı boyun fıtığı, skolyoz kıfoz hastalarına bakıyorum, bel ve boyun fıtığı hastalara bölgesel olarak hacamat tedavisi uyguluyorum, bunun yanı sıra sırt taraması komple vücut taraması kafa taraması, hacamat tedavisi…

Bugün SAĞLIK 

Mesajla Fizik Tedavi Uzmanı Suriyeli Ahmet Ubeydo, 15 Yaşından İtibaren Rahmetli Dedem Muhammet Ubeydo yanında yetişerek bu günlere kadar Profesyonel Olarak yapmış olduğu, Bel Fıtığı, Çıkık, Hacamat, Bel Fıtığı Mesajı. Böcük ve Göbek v. b yapmış olduğu tedaviler hakkında açıklamalarda bulundu.

Mesajla Fizik Tedavi Uzmanı Suriyeli Ahmet Ubeydo, işlerimi severek yapıyorum, Hacamat Sülük tedavisi ve hastalarıma uyguluyorum, aynı zaman da bel fıtığı boyun fıtığı, skolyoz kıfoz hastalarına bakıyorum, bel ve boyun fıtığı hastalara bölgesel olarak hacamat tedavisi uyguluyorum, bunun yanı sıra sırt taraması komple vücut taraması kafa taraması, hacamat tedavisi uyguluyorum, en güzel hacamat hastalanmadan önce yapılan hacamattır, tedavi amaçlı masajlar yapıyorum, özel olarak masaja gelmek isteyen misafirlerimize, isteğe göre, derin doku masajı, balı masajı, aroma teapi masajı, klasık masaj, refleksoloji masajı ve manüel teapi yapıyorum, şifa Allahtan, el bizden.

İnsanların mutlaka ve mutlaka zamanı olanların mutlaka sağlık merkezimize gelip tedavi olmasını bekliyoruz. Çünkü sağlık her şeyden önemlidir.

HABER :ABDULLAH YİĞİT

Önerilen Haberler

Leave a Comment