Tarkan Helal Olsun adlı şarkısını kliplendirdi

Tarkan’dan yeni klip “Helal Olsun” Megastar Tarkan’ın DMC etiketiyle yayımlanan son albümü “10” un altıncı video klibi “Hodri Meydan” şarkısına çekildi. Geçtiğimiz yıllarda gerçekleşen konser görüntülerinin bir araya getirilmesiyle oluşturulan klibi kendi sosyal medya hesaplarından da paylaşan Tarkan; “Madem konserlerde buluşamıyoruz o zaman bu kliple biraz hasret giderelim. Bu şarkı“10”albümümden en sevdiğim şarkılardan biridir bu arada. Hem 2020’den sonra 2021’e bi “Hodri Meydan” demek lazımdı :)” dedi. Söz ve müziği Tarkan’ın kendisine, düzenlemesi ise Ozan Çolakoğlu’na ait olan “Hodri Meydan” şarkısı için yayınlanan klibin yönetmenliğini İrfan Yıldırım üstlendi.   Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Bugün MAGAZİN 

Tarkan’dan yeni klip “Helal Olsun”

Megastar Tarkan’ın DMC etiketiyle yayımlanan son albümü “10” un altıncı video klibi “Hodri Meydan” şarkısına çekildi.

Geçtiğimiz yıllarda gerçekleşen konser görüntülerinin bir araya getirilmesiyle oluşturulan klibi kendi sosyal medya hesaplarından da paylaşan TarkanMadem konserlerde buluşamıyoruz o zaman bu kliple biraz hasret giderelim. Bu şarkı“10”albümümden en sevdiğim şarkılardan biridir bu arada. Hem 2020’den sonra 2021’e bi “Hodri Meydan” demek lazımdı :)” dedi.

Söz ve müziği Tarkan’ın kendisine, düzenlemesi ise Ozan Çolakoğlu’na ait olan “Hodri Meydan” şarkısı için yayınlanan klibin yönetmenliğini İrfan Yıldırım üstlendi.

 

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Önerilen Haberler

Leave a Comment