Tozkoparan İskender üçüncü bölümüyle ekranlara geliyor

Geçen hafta ilk iki bölümüyle birden izleyicinin karşısına çıkan TRT 1’in yeni dizisi Tozkoparan İskender, üçüncü bölümüyle 10 Ocak Pazar günü saat 17:30’da ekranlardaki yerini alacak. Tozkoparan İskender’in 3. bölümünde neler olacak; İskender, Salih ve Fikri, yeniden bulaşabilmenin mutluluğunu yaşamaktadır. Bu sırada Mavi Ay’ın seslerini duyarlar ancak Salih’in isteği üzerine saklanırlar. Mavi Ay neler olup bittiğini tartışırken, Asya yerde yeşil bir zihgirin olduğunu fark eder. İskender, hırsızlarla yaşadığı arbede esnasında zihgirini yere düşürmüştür. Mavi Ay zihgiri alıp uzaklaşır. İskender, Mavi Ay’ın peşinden gitmek istese de Salih ona engel olur. Ancak…

Bugün MAGAZİN 

Geçen hafta ilk iki bölümüyle birden izleyicinin karşısına çıkan TRT 1’in yeni dizisi Tozkoparan İskender, üçüncü bölümüyle 10 Ocak Pazar günü saat 17:30’da ekranlardaki yerini alacak.

Tozkoparan İskender’in 3. bölümünde neler olacak;

İskender, Salih ve Fikri, yeniden bulaşabilmenin mutluluğunu yaşamaktadır. Bu sırada Mavi Ay’ın seslerini duyarlar ancak Salih’in isteği üzerine saklanırlar. Mavi Ay neler olup bittiğini tartışırken, Asya yerde yeşil bir zihgirin olduğunu fark eder. İskender, hırsızlarla yaşadığı arbede esnasında zihgirini yere düşürmüştür. Mavi Ay zihgiri alıp uzaklaşır. İskender, Mavi Ay’ın peşinden gitmek istese de Salih ona engel olur. Ancak İskender’in aklı zihgirde kalmıştır.

Giovanni gözlerini Makbule’nin evinde açar. Neler olup bittiğini anlamaya çalışırken, Makbule yanına gelir ve Giovanni’ye “oğlum Cihangir” diyerek sarılır. Bu durum Giovanni’nin aklına yalanlarla dolu sinsi bir plan getirir.

Kasırga, ormanda başlarına gelenlerin videosunun Dedikoducu adlı bir sosyal medya kanalında yayınlanmasıyla birlikte zor anlar yaşamaktadır. Taygu Koleji’nde yerle bir olan imajlarını toparlayabilmek için düşünürler ve bir plan yaparlar.

Giovanni, günümüzdeki hayatına Cihangir olarak devam edebilecek mi? Mavi Ay, yerde buldukları zihgirin sırrını çözebilecek mi? Kasırga, Dedikoducu’nun başlarına açtığı beladan kurtulup, okuldaki saygınlığını yeniden kazanabilecek mi? İskender atasından yadigâr kalan zihgiri geri alabilmek için Mavi Ay’ın peşinden gidecek mi?

Tüm bu soruların yanıtı ve daha fazlası, Tozkoparan İskender’in yeni bölümleriyle her Pazar saat 17:30’da, TRT 1 ekranlarında olacak.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Önerilen Haberler

Leave a Comment