Umut Ertek’ten Aşkın Gönül Yazısı…….

Türk sinemasının başarılı yönetmeni Umut Ertek’ten sıra dışı bir film geliyor… Şuursuz Aşk filmiyle Türk sinemasında büyük bir çıkış yakalayan başarılı yönetmen Umut Ertek bu kez hem senaryosunu yazdığı hem yönettiği “Aşkın Gönül Yazısı” adlı filmin sinema severlerle buluşturmaya hazırlanıyor. Aşkın Gönül Yazısı adli filmde Sebahat Kumaş, Hüseyin Elmalıpınar, Melis Tüzüngüç, Güntuğ Yardımcı ve Beyza Metin gibi Türk sinemasının başarılı oyuncuları başrolleri paylaşıyorlar. Geçtiğimiz günlerde “Aşkın Gönül Yazısı” adlı filmin yayınlanan fragmanı başta Türkiye olmak üzere, bir çok Avrupa ülkesi ve Arap ülkelerinde yayın yapan televizyon kanallarında kendi dillerine çeviri…

Bugün MAGAZİN 

Türk sinemasının başarılı yönetmeni Umut Ertek’ten sıra dışı bir film geliyor…

Şuursuz Aşk filmiyle Türk sinemasında büyük bir çıkış yakalayan başarılı yönetmen Umut Ertek bu kez hem senaryosunu yazdığı hem yönettiği “Aşkın Gönül Yazısı” adlı filmin sinema severlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Aşkın Gönül Yazısı adli filmde Sebahat Kumaş, Hüseyin Elmalıpınar, Melis Tüzüngüç, Güntuğ Yardımcı ve Beyza Metin gibi Türk sinemasının başarılı oyuncuları başrolleri paylaşıyorlar.

Geçtiğimiz günlerde “Aşkın Gönül Yazısı” adlı filmin yayınlanan fragmanı başta Türkiye olmak üzere, bir çok Avrupa ülkesi ve Arap ülkelerinde yayın yapan televizyon kanallarında kendi dillerine çeviri yapılarak yayınlandı.

Başarılı yönetmen Umut Ertek geçtiğimiz yılın en çok ses getiren filmlerinden birisi olan “Şuursuz Aşk” filmiyle büyük başarılara imza atmayı başarmış ve bir çok ödüle layık görülmüştü.

Umut Ertek “Aşkın Gönül Yazısı” adlı filminde Türk sinemasına farklı bir edebiyat anlayışı ile yaklaştığını, filminin senaryo gereği oldukça ilginç ve sıra dışı bir proje olduğunu belirterek, filminin nerdeyse dörtte birinin dış seslerden oluştuğunu açıklarken filminin Ramazan bayramında vizyona girerek seyircisiyle buluşacağını müjdeledi.

Umut Ertek Kimdir?

1982 doğumlu olan Umut Ertek daha çocuk yaşlarda sayılacak bir yaşta sektöre müzik prodüktörü olarak başlamış ve henüz ülkemizde yeni yeni dinlenmeye başlayan Türkçe rap tarzı albümleri yayınlayarak sektörde bir ilklere imza atmıştır.

18 yaşını doldurana dek Umut Ertek 20 civarında ürettiği müzik albümü ile belki de dünyada bir rekora imza atarken dönemin müzik camiası tarafından “Müziğin Altın Çocuğu” olarak anılmayı başarmıştı.

Kendi müzik şirketine ait sanatçıların şarkılarına çekilecek video klipler için yönetmenlik koltuğuna oturan Umut Ertek daha sonraki yıllarda Televizyon filmleri, dizi, sinema filmleri çekerken birkaç yıl önce de birçok dile çevrilmiş olan “Kara Kutu” adlı kitabı ile satış rekorları kırmayı başardı.

Başarılı yönetmenin Mini Fenomen adlı filmi ve Aşkın Gönül Yazısı adlı filmleri bu yılın Ramazan Bayramı günlerinde vizyona girecek.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Önerilen Haberler

Leave a Comment