Ünlü oyuncu Akciğer kanserine yenik düştü

Ünlü oyuncu Atilla Pakdemir İzmir’de akciğer kanserine yenik düşerek hayatını kaybetti… Türk tiyatrosunun ve sinemasının usta isimlerinden Atilla Pakdemir 2 yıldır akciğer kanseri ile mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti. Atilla Pakdemir hatırlanacağı üzere kısa bir süre önce de koronavirüsü atlatmıştı. Usta oyuncu Atilla Pekdemir’in vefat haberini alan sevenleri yasa boğuldu. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI’NDAN TWİTTER’DAN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “Tiyatro ve sinemamızın kıymetli bir ustasını daha yitirdiğimizi üzüntüyle öğrendik. Merhum Atilla Pekdemir’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyoruz.” denildi. Kaynak:…

Bugün MAGAZİN 

Ünlü oyuncu Atilla Pakdemir İzmir’de akciğer kanserine yenik düşerek hayatını kaybetti…

Türk tiyatrosunun ve sinemasının usta isimlerinden Atilla Pakdemir 2 yıldır akciğer kanseri ile mücadelesini kaybederek hayatını kaybetti. Atilla Pakdemir hatırlanacağı üzere kısa bir süre önce de koronavirüsü atlatmıştı.

Usta oyuncu Atilla Pekdemir’in vefat haberini alan sevenleri yasa boğuldu.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI’NDAN TWİTTER’DAN BAŞ SAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Tiyatro ve sinemamızın kıymetli bir ustasını daha yitirdiğimizi üzüntüyle öğrendik. Merhum Atilla Pekdemir’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyoruz.” denildi.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Önerilen Haberler

Leave a Comment