Yeni PTT Acentesinin Açılışı Gerçekleştirildi

Mevcut PTT şubesinde oluşan kalabalığı önlemek, vatandaşlarımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek adına PTT Genel Müdürlüğü nezdinde yapılan girişimler sonrası ilçemize kazandırılan PTT acentesinin açılışı bugün saat 13,00 de gerçekleştirildi. İlçemiz Meydan Mahallesi Ayvazlar Sokak No: 14 (ilçe tedaş binası yanı )adresindeki acentede açılışına ilçe kaymakamı Kadir Duman Şanlıurfa PTT başmüdürü Mustafa Kargın ilçe PTT müdürü Kadir Nar ilçe Ak parti başkanı Vahap Aktar ilçe belediye başkan yardımcısı Adnan Yaşar ve çok sayıda davetli katıldı. İlçe adına bir çok girişimler sonucu kazandırılan ve ilçenin kanayan yarasına çözüm amaçlı açılan…

GÜNDEM YAŞAM 

Mevcut PTT şubesinde oluşan kalabalığı önlemek, vatandaşlarımıza daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek adına PTT Genel Müdürlüğü nezdinde yapılan girişimler sonrası ilçemize kazandırılan PTT acentesinin açılışı bugün saat 13,00 de gerçekleştirildi.

İlçemiz Meydan Mahallesi Ayvazlar Sokak No: 14 (ilçe tedaş binası yanı )adresindeki acentede açılışına ilçe kaymakamı Kadir Duman Şanlıurfa PTT başmüdürü Mustafa Kargın ilçe PTT müdürü Kadir Nar ilçe Ak parti başkanı Vahap Aktar ilçe belediye başkan yardımcısı Adnan Yaşar ve çok sayıda davetli katıldı. İlçe adına bir çok girişimler sonucu kazandırılan ve ilçenin kanayan yarasına çözüm amaçlı açılan PTT şubesinin açılışına ilçede olduğu halde  ilçe belediye başkanının gelmemesi dikkatlerden kaçmadı. Yeni açılan PTT şubesinde maaş, yardım ödemeleri, fatura ödemeleri, kargo ve posta kabul işlemleri başta olmak üzere PTT’lerde yürütülen çoğu hizmetler sunulacak.

Önerilen Haberler

Leave a Comment