Yeni yıla özel şarkı yaptı

Gülçin Ergül “Yeni Yılın Kutlu Olsun” şarkısını bugün müzikseverlerle buluşturdu. Geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkardığı “Davet” adlı şarkısı ile müzikseverlerden tam not olan Gülçin Ergül bu kez yeni yıl temalı bir şarkıyla müzikseverlerle buluşuyor. Ülkemizde pop, soul ve R&B müziğin başarılı temsilcilerinden Gülçin Ergül “Yeni Yılın Kutlu Olsun” adlı yeni yıl temalı şarkısını bugün müzikseverle buluşturdu. Yeni Yılın Kutlu Olsun adlı şarkının söz ve müziği Gülçin Ergül ve Ezgi Ayce’ye ait olurken şarkının düzenlemesini Emre Bayar yaparken Arpej Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alacak. Yeni yılda herkes yeni bir sayfa…

Bugün MAGAZİN 

Gülçin Ergül “Yeni Yılın Kutlu Olsun” şarkısını bugün müzikseverlerle buluşturdu.

Geçtiğimiz günlerde piyasaya çıkardığı “Davet” adlı şarkısı ile müzikseverlerden tam not olan Gülçin Ergül bu kez yeni yıl temalı bir şarkıyla müzikseverlerle buluşuyor.

Ülkemizde pop, soul ve R&B müziğin başarılı temsilcilerinden Gülçin Ergül “Yeni Yılın Kutlu Olsun” adlı yeni yıl temalı şarkısını bugün müzikseverle buluşturdu.
Yeni Yılın Kutlu Olsun adlı şarkının söz ve müziği Gülçin Ergül ve Ezgi Ayce’ye ait olurken şarkının düzenlemesini Emre Bayar yaparken Arpej Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini alacak.

Yeni yılda herkes yeni bir sayfa açarak geçmiş yılda ne varsa arkasında bırakarak yarına odaklansın diyen Gülçin Ergül Covid-19 salgını yüzünden zor bir yıl geçiren dinleyicilerine moral ve umut aşılıyor.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Önerilen Haberler

Leave a Comment