Antep Bozovalılar Dernek Başkanlığında Görev Değişimi

Gaziantep’in önemli derneklerinden biri olan Bozovalılar Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nde görev değişimi yaşandı. Yaklaşık altı yıldır büyük bir özverili ile dernek başkanlığını yürütmekte olan Ahmet Dinçoğlu, bu görevi, Gaziantep Bozovalıların ileri gelen akil insanlarından Gaziantep Tırcılar kooperatifi başkanı ve Şanlıavşar eski belediye başkanı Musa Aydın’a devretti. Musa Aydın başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu listesinde farklı meslek gruplarından güçlü isimler yer aldı. Divan heyetinin oluşturulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra, yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri, oy kullanan üyelerin hepsinin desteğini alarak seçildi. Olağan kurulda, eski başkanlar söz alarak, yeni…

Dernek başkanı 

Gaziantep’in önemli derneklerinden biri olan Bozovalılar Yardımlaşma ve Kültür Derneği’nde görev değişimi yaşandı. Yaklaşık altı yıldır büyük bir özverili ile dernek başkanlığını yürütmekte olan Ahmet Dinçoğlu, bu görevi, Gaziantep Bozovalıların ileri gelen akil insanlarından Gaziantep Tırcılar kooperatifi başkanı ve Şanlıavşar eski belediye başkanı Musa Aydın’a devretti.

Musa Aydın başkanlığında oluşturulan yönetim kurulu listesinde farklı meslek gruplarından güçlü isimler yer aldı. Divan heyetinin oluşturulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra, yeni başkan ve yönetim kurulu üyeleri, oy kullanan üyelerin hepsinin desteğini alarak seçildi.

Olağan kurulda, eski başkanlar söz alarak, yeni dernek başkanı ve yönetimini tebrik etti. Görevi devreden Ahmet Dinçoğlu ise, fedakar bir şekilde Bozovalılara hizmet ettiklerini ve bundan sonra da yeni yönetimin vermiş olduğu tüm görevleri eksiz olarak yerine getireceklerini ifade etti.

Yeni yönetim adına söz alan Musa Aydın: “Bu dernek Gaziantep’teki Bozovalıların her türlü sorununa çözüm bulmak, aralarındaki ilişkileri düzenlemek, yardımlaşma ruhunu canlı tutmak amacıyla faaliyetlerine devam edecektir. Dernek üyelerimizin siyasi görüşlerine saygı duyacağız. Farklılıklarımız bizim en büyük zenginliğimizdir. Hep birlikte el ele verip güzel işlere imza atacağız. Derneğimizi Gaziantepi’mizde tanınan ve bilinen bir dernek haline getireceğiz. İnsanımıza hizmet etmek en büyük arzumuz olacaktır. Bizi bu göreve layık gören tüm üyelerimize sonsuz teşekkür eder, saygılar sunarım.” dedi.

ŞANFED (Şanlıurfalılar Fedarasyonu) toplantı salonunda gerçekleşen olağan kurul, üyelerin dilek ve temennileri ile son buldu.

iş adamı Hüseyin Kıran Musa Aydın’a hayırlı olsun dileklerini iletti

Önerilen Haberler

Leave a Comment