Birecik Belediye Başkanı Mehmet Beğit Göreve Başladı: Birlikte Güzel Hizmetlere İmza Atacaklar

Birecik Belediye Başkanı Mehmet Beğit Göreve Başladı: Birlikte Güzel Hizmetlere İmza Atacaklar” Dem Parti’den Birecik Belediye Başkanı seçilen Mehmet Beğit, ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldıktan sonra eş başkan Berivan İlkay Manaz ve ilçe Dem Parti Başkanı Hasan Yıldız ile birlikte Birecik Belediyesi binasına adım attı. Belediye çalışanları ve kurum amirleri tarafından karşılanan Beğit, kısa bir açıklama yaparak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.Beğit, yaptığı açıklamada, belediye personelinin işini yaparken hiç kimsenin işten çikarmayacaklarini gerektiğini vurguladı. Güzel bir Birecik için hep birlikte güzel hizmetler sunacaklarını ifade eden Beğit, ilçenin huzuru ve refahı…

Belediye Başkanı DEM PARTİ 

Birecik Belediye Başkanı Mehmet Beğit Göreve Başladı: Birlikte Güzel Hizmetlere İmza Atacaklar”

Dem Parti’den Birecik Belediye Başkanı seçilen Mehmet Beğit, ilçe seçim kurulundan mazbatasını aldıktan sonra eş başkan Berivan İlkay Manaz ve ilçe Dem Parti Başkanı Hasan Yıldız ile birlikte Birecik Belediyesi binasına adım attı.

Belediye çalışanları ve kurum amirleri tarafından karşılanan Beğit, kısa bir açıklama yaparak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.Beğit, yaptığı açıklamada, belediye personelinin işini yaparken hiç kimsenin işten çikarmayacaklarini gerektiğini vurguladı. Güzel bir Birecik için hep birlikte güzel hizmetler sunacaklarını ifade eden Beğit, ilçenin huzuru ve refahı için birlikte hareket ederek belediyeyi yöneteceklerini ve güzel yarınlara ulaşacaklarını belirtti.

Beğit’in bu açıklamaları, ilçe halkı tarafından olumlu bir şekilde karşılandı ve yeni dönemde birlik ve beraberlik içinde hizmetlerin devam edeceği umudu oluşturdu. Birecik Belediye Başkanı Mehmet Beğit ve ekibine yeni görevlerinde başarılar dileriz.

 

Önerilen Haberler

Leave a Comment