Birecik’te 19 Eylül Gaziler Günü Dolayısıyla Çelenk Koyma Töreni Düzenlendi

Birecik’te 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni gerçekleştirildi. Tören, çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından, günün anlam ve önemine dair yapılan konuşma ve şiir okunmasıyla sona erdi. Törene, Birecik Kaymakamı Mustafa Gürbüz, Garnizon Komutanı Per. Bnb. Saadettin Bal, Belediye Başkan Yardımcısı Müslüm Hocaoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Çalış, kurum amirleri, gaziler, şehit aileleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Törenin ardından gazilerimiz ve şehit ailelerimiz onuruna kahvaltı programı düzenlendi. Programda bir konuşma yapan Kaymakam Gürbüz, gazilere ve şehit ailelerine olan minnettarlığını…

Birecik Birecik kaymakamı Birecik Kaymakamlık Bugün Etkinlik GÜNDEM Güneydoğu Kaymakam Kaymakamlık KÜLTÜR SANAT Şanlıurfa YAŞAM 

Birecik’te 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle Atatürk Anıtı’na çelenk koyma töreni gerçekleştirildi. Tören, çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından, günün anlam ve önemine dair yapılan konuşma ve şiir okunmasıyla sona erdi.

Törene, Birecik Kaymakamı Mustafa Gürbüz, Garnizon Komutanı Per. Bnb. Saadettin Bal, Belediye Başkan Yardımcısı Müslüm Hocaoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Murat Çalış, kurum amirleri, gaziler, şehit aileleri, siyasi parti ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Törenin ardından gazilerimiz ve şehit ailelerimiz onuruna kahvaltı programı düzenlendi. Programda bir konuşma yapan Kaymakam Gürbüz, gazilere ve şehit ailelerine olan minnettarlığını dile getirerek, vatan için yaptıkları fedakârlıkların hiçbir zaman unutulmayacağını vurguladı.

Önerilen Haberler

Leave a Comment