Hüseyin Kıran a Sanat Camiasından Plaket

Gaziantep ilinin ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin  tanınmış sanatçısı Ali Döre ve Sıtkı Polat, KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci Hayırsever İş Adamı Hüseyin Kıran `ı makamında ziyaret ettiler. Sesiyle yöre halkının gönlüne taht kuran, katıldığı programlarla bölgede sevilen ve kendine has ses tonuyla müzik piyasasında tutunan Ali Döre  Hüseyin Kıran ı makamında ziyaret ederek çalışmalarından dolayı plaket verdi. Başarılı iş adamı Kıran bu anlamlı ziyaretin ardından Döre ve Polat a teşekkür ederek sanat hayatlarında başarılar diledi.

KÜLTÜR SANAT YAŞAM 

Gaziantep ilinin ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin  tanınmış sanatçısı Ali Döre ve Sıtkı Polat, KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci Hayırsever İş Adamı Hüseyin Kıran `ı makamında ziyaret ettiler.

Sesiyle yöre halkının gönlüne taht kuran, katıldığı programlarla bölgede sevilen ve kendine has ses tonuyla müzik piyasasında tutunan Ali Döre  Hüseyin Kıran ı makamında ziyaret ederek çalışmalarından dolayı plaket verdi. Başarılı iş adamı Kıran bu anlamlı ziyaretin ardından Döre ve Polat a teşekkür ederek sanat hayatlarında başarılar diledi.

Önerilen Haberler

Leave a Comment