Hüseyin Kıran dan ramazan bayramı mesajı

KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Ltd. Şirketi Yönetim kurulu başkanı Hüseyin Kıran Ramazan Bayramını kutlayarak açıklamada bulundu. Hayırsever iş adamı Hüseyin Kıran .Bayramların birlik ve beraberlik duygularının en yoğun yaşandığı günler olduğunu söyleyen Hüseyin Kıran, “Bu sene de pandemi nedeniyle evlerimizde, sevdiklerimizden uzakta bayramı kutluyoruz. Ancak bizler bu zor zamanların geçip güzel günlerin geleceğine ve yine yan yana kutladığımız bayramlara kavuşacağımıza canı gönülden inanıyoruz. Geçtiğimiz yıl tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle zor günler geçiriyoruz. Hepimiz bayramda sevdiklerimizle bir arada olmak, bayram neşesini hep birlikte yaşamak istiyoruz. Bu duygu…

KÜLTÜR SANAT 

KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Ltd. Şirketi Yönetim kurulu başkanı Hüseyin Kıran Ramazan Bayramını kutlayarak açıklamada bulundu.

Hayırsever iş adamı Hüseyin Kıran .Bayramların birlik ve beraberlik duygularının en yoğun yaşandığı günler olduğunu söyleyen Hüseyin Kıran, “Bu sene de pandemi nedeniyle evlerimizde, sevdiklerimizden uzakta bayramı kutluyoruz. Ancak bizler bu zor zamanların geçip güzel günlerin geleceğine ve yine yan yana kutladığımız bayramlara kavuşacağımıza canı gönülden inanıyoruz.

Geçtiğimiz yıl tüm dünyayı etkisi altına alan salgın nedeniyle zor günler geçiriyoruz. Hepimiz bayramda sevdiklerimizle bir arada olmak, bayram neşesini hep birlikte yaşamak istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle kardeşliğin, barışın ve huzurun hakim olduğu bir dünya dileğiyle tüm halkımızın Ramazan Bayramınızı kutluyorum” diye konuştu.

Önerilen Haberler

Leave a Comment