Kadın Oyunları Festivali’nin üçüncü oyunu Evin Kokusu, tiyatro severler ile 10 Mart’ta buluşuyor

Kadın Oyunları Festivaline yoğun ilgi… Ulusal ve uluslararası birçok sanat projesine imza atan Bilkent Center, Kadın Oyunları Festivali ile tiyatro severleri Bilkent Sahne AST’ta ağırlamaya devam edecek. 4 Mart ’ta perdelerini açan Kadın Oyunları Festivali, 10 Mart’ta “Evin Kokusu” oyunu ile devam edecek. Nagihan Gürkan’ın yazıp yönettiği oyun, dış dünyanın düşünme biçimine göre değil içten gelen duygular ile olayları gözlemleme imkânı sunuyor. ”Evin Kokusu” oyununun başrolünü Sıla Erkan üstleniyor.. %100 doğal havalandırma sistemi bulunan Bilkent Sahne AST’ta üst düzey hijyen önlemleri uygulanıyor. Bu kapsamda tiyatro severler salona HES kodu uygulaması ve ateş ölçümü ile…

Bugün MAGAZİN 

Kadın Oyunları Festivaline yoğun ilgi…

Ulusal ve uluslararası birçok sanat projesine imza atan Bilkent Center, Kadın Oyunları Festivali ile tiyatro severleri Bilkent Sahne AST’ta ağırlamaya devam edecek. 4 Mart ’ta perdelerini açan Kadın Oyunları Festivali, 10 Mart’ta “Evin Kokusu” oyunu ile devam edecek.

Nagihan Gürkan’ın yazıp yönettiği oyun, dış dünyanın düşünme biçimine göre değil içten gelen duygular ile olayları gözlemleme imkânı sunuyor. ”Evin Kokusu” oyununun başrolünü Sıla Erkan üstleniyor..

%100 doğal havalandırma sistemi bulunan Bilkent Sahne AST’ta üst düzey hijyen önlemleri uygulanıyor. Bu kapsamda tiyatro severler salona HES kodu uygulaması ve ateş ölçümü ile alınacak. Sosyal mesafe kuralları gereği koltuk sayısının yarıya indirileceği salonda misafirlerin maske kullanım zorunluluklarına dikkat edilecek.

Festival boyunca sosyal mesafe kuralları gereği boş bırakılan koltuklara, toplumsal farkındalık yaratılması amacıyla erkek şiddeti sonucunda yaşamını yitirmiş kadınların fotoğrafları yerleştirilecek. Bu koltukların satışından elde edilen gelir Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu ve Mor Çatı sivil toplum kuruluşlarına bağışlanacak.

Festivalin biletlerine Biletinial.com üzerinden ulaşılabilir.

BİLKENT SAHNE AST FESTİVAL PROGRAMI

4 Mart Frida

9 Mart Dansöz

10 Mart Evin Kokusu

11 Mart Bernarda

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

Önerilen Haberler

Leave a Comment